Cautare

574 de rezultate pentru "testu de psihologie buzau" (3.68 secunde)
Romulus Georgescu) Social-democratii vor sa castige, prin negocieri, si cat mai multe posturi de presedinti de consilii judetene. Potrivit legii electorale, acestia sunt alesi de consilierii judeteni si nu direct de catre electorat, asa cum s-a intamplat in 2012. PSD ar putea obtine 27 de sefi de consilii judetene.
Lauda lui Tutuianu dupa demisie Fostul ministru al Apararii Nationale, Adrian Tutuianu, a precizat, pe pagina sa de Facebook, ca pleaca de la minister cu fruntea sus si cu sentimentul muncii indeplinite, prezentand un bilant al mandatului de doua luni in fruntea MApN.
23.337 miliarde de lei, aceasta este suma recuperata de Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului in perioada 2001-septembrie 2004.
De curind se vorbea despre valoarea creantelor bancare, comerciale si fiscale care a ajuns la 23.337 miliarde de lei.
Acestia sunt vanduti in piete sau in alte locuri mai mult sau mai putin amenajate, de catre diferite societati comerciale care spera sa obtina cat mai multe profituri de pe urma acestei activitati comerciale efemere.
in ceea ce priveste privatizarea uzinei de tractoare, presedintele AVAS a mentionat ca Landini a trimis acum citeva zile o scrisoare semnata de presedintele Mora in care se spune ca analiza pe care au facut-o cu conducerea si strategia dezvoltarii grupului Landini ii pune in imposibilitatea de a mai prelua uzina Tractorul.
Programul de Restructurare a Intreprinderilor si Reconversie Profesionala (RICOP), finantat de Uniunea Europeana cu 86 de milioane de euro, a fost finalizat dupa ce ultimele fonduri au fost atrase la sfarsitul lunii trecute.
Ministerul Economiei si Comertului (MEC) a finalizat un set de contracte de concesiune catre Distrigaz Sud prin care 58 de localitati vor beneficia, in premiera, de posibilitatea racordarii la reteaua de gaze naturale.
Romania va propune Uniunii Europene o lista cu 39 de denumiri geografice protejate si recunoscute pentru bauturile spirtoase, potrivit unui ordin al Ministerului Agriculturii. Cele mai multe bauturi sunt incluse la categoria palinca, unde sunt recunoscute 21 de produse.
Regia Nationala a Padurilor (RNP) Romsilva va mai scoate la licitatie in aceasta luna inca 250 de cai din hergheliile proprii, potrivit directorului Directiei de crestere, exploatare si ameliorare a cabalinelor din RNP, Gheorghe Mohanu.
Astfel, la 25 august va fi lansat programul special „O saptamana la mare“, derulat de Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) impreuna cu Autoritatea Nationala pentru Turism.
Magazinele de tip „discounter“ (de reduceri) au inceput sa fie prezente tot mai mult pe piata romaneasca, in conditiile in care pana nu de mult comertul de acest gen era aproape inexistent.
Presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Sebastian Bodu, a aratat la sfarsitul saptamanii trecute, la Cluj, care este harta evaziunii fiscale din Romania.
Asta inseamna ca fiecare astfel de firma are incheiate contracte cu firmele de colectare a deseurilor, care la randul lor incheie intelegeri cu societatile care se ocupa de valorificarea acestora.
Conform unei statistici realizate de Banca Natonala si preluata de portalul Ghiseul Bancar, in Romania sunt inregistrate nu mai putin de 3.306 de CAR-uri, mai multe decat numarul total de unitati bancare, care abia a trecut de 3.000.
Fabrica de creta din Basarabi a fost supusa procesului de privatizare ca multe alte fabrici din judetul Constanta, mai mult sau mai putin rentabile. In ceea ce priveste rentabilitatea investitiei intr-o astfel de fabrica, nici nu se poate discuta.
Prefecturile din doua treimi din judetele tarii au fost avertizate de specialistii hidrologi asupra pericolului producerii unor inundatii, in urma ploilor insemnate cantitativ, prognozate pentru astazi in 33 de judete, informeaza Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor (MMGA).
Producatorii de tamplarie termoizolanta vor simti mai acut ce inseamna competitia, iar cei care nu vor respecta standardele de calitate vor disparea de pe piata. ... Un astfel de domeniu este si cel al tamplariei termoizolante, unde nu toti respecta standardele de calitate impuse de Uniunea Europeana.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a blocat conturile a peste 5.500 de firme cu capital privat, ale caror datorii catre institutie depasesc valoarea de 17,5 milioane de lei.
Prim - vicepresedintele Partidului Conservator filiala Constanta, Eugen Silaghi detine de putin timp si o alta functie - director venituri in cadrul Administratia Fondului pentru Mediu din cadrul Agentiei de Mediu Constanta si are ca obiect de activitate monitorizarea colectorilor si valorificatorilor.
google-analytics.com